Sidste torsdag hoppede jeg i køkkenet med andre kageglade folk. I stedet sundhedsoptimerede vi lækre kager og hjemmelavet chokolade af gode, økologiske råvarer
Det søde liv kan faktisk godt forenes med det sunde. Jeg prøver at leve rigtigt sundt og elsker alt sødt, men det går jo ikke at fylde sig med for meget sukker, for det sætter sig hurtigt
Blend nødderne sammen med olie og vand, og rør herefter dadlerne i nøddecremen. De eksperimenterer med ernæringsforbedrede varianter af alle mulige opskrifter, således at søde sager ikke bare er “tomme kalorier”
Start med at rulle hele dejen til kugler (enten små snacks eller store romkugler) og rul dem derefter i groft kokosmel, alternativt kan de også rulles i frysetørrede bær eller finthakkede nødder
Man kan gå linen helt ud og overtrække frugten med lidt chokolade og måske gi dem et lille drys nødder, men vent til lige før de skal spises, ellers begynder chokoladen at skabe sig
Start med at hakke nødderne fint med lidt store stykker i mellem. En dejlig pinse er overstået, det var dejligt med nogle fridage og de blev nydt trods det noget køligere vejr
Nu kan du placere en lille klat chutney, marmelade eller måske nogle hakkede nødder i midten. Kroppen bruger også energi på at være aktiv i en eksamensproces med læsning eller opgaveskrivning
(Personligt er jeg ret træt af, at læse en opskrift hvor opskriften lover lækre, sundekager/chokoladermed den fantastiske ingrediens “X”, hvorefter jeg så finder ud af, at der kun ca