Med denne her opskrift for du nogle rigtig gode sunde grove fiberboller som både er godt til morgenbordet, men også som tilbehør til mad eller som sandwichbrød
Nemme og hurtige glutenfrie boller og med en masse sunde fedtstoffer fra kernerne. Hvis du ikke kan spise dem alle, så lav da en halv portion eller smid bollerne i fryseren
Müsli kan godt bruges til andet end at spise med mælk eller yoghurt, det gør sig rigtig godt i brød også, og man kan rigtig nemt lave masser af varianter lige fra de mere søde boller med chokolade müsli til de lidt mere sunde blandinger, som jeg også har brugt i de her boller
Så abonnér på vores nyhedsbrev og få gratis guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din daglige madlavning mere fedtfattig og meget sundere, uden at det går ud over smagen
Se flere sunde og slankende opskrifter på brød og boller her . 1. Opløs gæren i den lunkne mælk. Tilsæt salt, sukker, olie, hytteost, 80 g solsikkekerner og pastinak