Sund og let dessert opskrifter

Sund dessert med hindbær

Sund dessert med hindbær

Den første opskrift I får bliver en nem sund hindbær dessert, som smager fantastisk både til dessert men også til morgenmad

Appelsinsuppe – En sund dessert

Suppen har den skønneste smag af appelsin og en let krydret smag af kanel, vanilje og nelliker. Denne smukke solgule appelsinsuppe er en lækker og nem dessert som ikke kræver det store arbejde i køkkenet
Sund bananis med chokolade og nødder

Sund bananis med chokolade og nødder

Dyp de let frosne bananstykker i chokoladen. Spis bananisen som en sund snack eller en lille dessert. Sommeren er over os og med det varme vejr stiger lysten til is
6 fantastiske smoothier

6 fantastiske smoothier

Her er nogle af dem jeg godt kan lide og det jeg godt kan lide ved dem er at man let kan snige lidt grønsager ind uden at de smager grimt
Mælkesnitter

Mælkesnitter

Vend dejen let igennem med en dejskraber og bred den ud på en bageplade med bagepapir, ca. Mine søde børn har ofte klaget over, at de er blevet snydt for mælkesnitter i deres madpakker i børnehave og skole
Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe

Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød. let, flydende margarine
Sunde cookies med banan og kokos

Sunde cookies med banan og kokos

Sunde snacks til den lette sult. Disse cookies er dogogså væsentlig sundere end de originale, og kan fint spises som et sundt mellemmåltid
Sunde kanelsnegle

Sunde kanelsnegle

Jeg spurgte selvfølgelig, om hun havde lyst til at dele opskriften med Sundhedsbandittens læsere, og det havde hun heldigvis
WOK … når man er træt og sulten

WOK … når man er træt og sulten

Dette indlæg er blot en inspiration til, hvordan man kan bikse en sund aftensmad sammen ud af nærmest ingenting og på no-time
Glutenfri kanelsnurrer

Glutenfri kanelsnurrer

og tilsætninger, som oftest kommer i glutenfrie brød, boller og kager. Hvis det er blødt, er det let at ælte med
Frugtsalat

Frugtsalat

Pisk fløden til en let skum, og vend yoghurt, sukker og vaniljesukker i. Da jeg var barn, fik vi det kun når der var gæster til frokost – påskefrokost, fødselsdage eller lignende – og vi fik det som supplement til osten der blev serveret som den sidste anretning af frokosten