Den her kage er simpelthen for god til at være sand – Lækker, nem, hurtigog ret sund. Vi fik gæster dagen efter, og da de spiser meget sundt, vil det være super oplagt at lave en “sund” kage til dem … så jeg gik i gang i køkkenet med hvad jeg lige havde i skabene
Vi har næsten ingen planer og jeg glæder mig til at vågne op til et par rolige morgener, friskbagte boller, sund smoothie, varm kaffe, ekstra lang tid i blødt nattøj, hyggelig morgen musik og dagen åben for særlige rare aktiviteter
Super hurtigeog dejligt. Mos bananer og havregryn i. Tilsæt vaniljepulver og eventuelle tilsætninger. stykke bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 180 grader i 15 minutter
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre terninger – jo mindre, jo hurtigerekoger de. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
Derimod smelter jeg en forholdsvis stor portion, kommer i en mindre og bred dyb skål, hvor jeg derefter kan tage min flødebolle oghurtigt dyppe ned i chokoladen, dreje den rundt, og komme tilbage på bagepapiret, hvorefter den pyntes
Men ligegyldigt hvad de ligner, så smager de lækkert og har en dejlig svampet konsistens. De kan spises som morgenmad, dessert eller som et mellemmåltid til en kop kaffe, te eller kakao
De får nemlig ret hurtigt ben og gå på. Jeg er kommet til at lave noget godt – ved en fejl. Det gik som sådan meget godt – lige indtil jeg puttede pladen i ovnen og min krakelerede overflade forsvandt