Denne tærte er en vegetarisk version med porrer, frisk spinat og feta, og den er helt perfekt til madpakken eller til aftensmad med en salat som tilbehør
Derfor må jeg næsten ugenligt forklarer mig selv at pizza ikke hører til hverdagen – i hvertfald ikke den hvide af slagsen, som jeg henter i en papæske nede på hjørne
Jeg elsker hurtig, nem og sund hverdagsmad. Der findes intet bedre end, at tage en god basis kødsauce ud af fryseren om morgenen, og så vide at aftensmaden den aften er klaret på nul-komma-fem
Efter næsten 2 års pause har jeg endelig tid til at lave lidt på bloggen. Ca. 150 Kcal pr 100 g. Skønt. Jeg har i dag lavet en nem, lækker pastaret som er nem at bikse sammen
Så spis den når det er sæson for porrer – og det er det næsten hele året undtagen maj, juni og juli. Kartoffel-porre suppe – Tidligere – i de ”gode, gamle dage” – var supper kogt på ben eller kød
Det må gerne være sådan, så kødet næsten falder af benet. I går var det engentlig meningen at den helt lille skulle lave mad, men da hun var syg, overtog jeg helt
Jeg elsker at få inspiration og finde på ideer til nye salater som tilbehør til aftensmaden eller til frokost, for der er simpelthen så mange muligheder for kombinationer af smage og konsistenser
) bare ville komme til at smage en tand for sundt, og at dejen ville minde minimalt om dej. Skal jeg være helt ærlig, var jeg voldsomt skeptisk, inden jeg prøvede opskriften – og jeg tænkte næsten hele vejen igennem, om jeg var i gang med at smide et lækkert øko-broccolihoved ud af vinduet
Hvad der derimod næsten må ses som et must, er den fetadip, vi spiste til. Men hvis man virkelig ikke kan forestille sig et aftensmåltid uden kød, kan kylling i strimler anbefales som supplement