Jeg ville da heller ikke sætte tænderne i bananer, hvis man kan få lækre og søde danske jordbær - men så havde jeg da en undskyldning for at gå i køkkenet
Ja jeg har efterhånden lavet et par opskrifter, hvor hovedtemaet var "sukkersød uden sukker". Dog er den fyldt med en masse frugtsukker, som sætter mundvandet i gang og giver bedre samvittighed end den almindelige sukker gør
Mos bananerne og kom dem om mælk, olie, æg og vanillesukker i en anden skål. Kom sukker og mandler i. 150g mel1 1/2 tsk bagepulver1/2 tsk salt70g sukker100g mandler3 bananer5spsk mælk2spsk olie1 æg1/2 vanillesukkerForvarm ovnen til 200 grader. 3 bananer. 1/2 vanillesukker
Det kan nemt gå hen at blive en vane med farlige konsekvenser for sidebenene, så jeg forsøgte mig med en kage uden mel og sukker for min samvittigheds skyld
Befri dadlerne for sten og blend dem sammen med bananerne i en foodprocessor. 1150 g mørk chokolade (gerne sukkerfri chokolade). 12 modne bananer (eller brug frosne hvis du har det)
vigtigt med meget modne bananer, da de er eneste sødemiddel i kagen. 6 små meget modne bananer (eller 4 store meget modne bananer)*. Mos 4 bananer (3 hvis det er store bananer). 6 små meget modne bananer (eller 4 store meget modne bananer)*
Bananen i denne granola giver en naturlig sødme og gør, at granolaen samler sig i nogle karamelliserede, chunky cookie-agtige klumper – og så er det oven i købet sundt, utrolig nemt og kun tilsat en smule naturlig sukker (honning)
Det var lidt et eksperiment, da der ikke er tilsat hverken mel eller raffineret sukker. Den er et fint alternativ, hvis man arbejder med at undgå sukker i sin kost, men en kage er altså en kage, rent sundhedsmæssigt
Mos bananerne og pisk sukker, honing, olie og salt i. To bananer. Så når der endelig er lidt godt at putte i tasken, så bliver det nydt i fulde drag To bananer