Stuvning opskrifter

Irish Stew (Ægte Irsk stuvning)

Irish Stew (Ægte Irsk stuvning)

(. 5. -. 6. p. e. r. s. o. n. ). I. g. d. i. 1. k. f. å. l. a. m. b. v. 2. t. ½. ø. u. h. K. æ. ,. E. L. A. y. c. S. D. w. R
Paprikagryde

Paprikagryde

Det er en stuvning der minder om min paprikagryde, men som traditionelt serveres med galuska eller spätzle, som det også hedder på ungarsk, som er en slags ægnudler
Fiskelagsagne

Fiskelagsagne

Herefter tilsættes spinat, cremefine, mælk og stuvningen smages til med masser af sort peber og salt
Kalvefrikasse

Kalvefrikasse

Frikassé er en stuvning med lyst kød – fjerkræ, kalv, lam eller fisk og her er der altså tale om en kalvefrikasse
Hakkebøf med svampestuvning

Hakkebøf med svampestuvning

Det blev derfor en hakkebøf, svampestuvning og en bagt kartoffel, what´s not like. Stuvningen simrer indtil bøffen er færdig, hvor der smages til med salt og peber
Lakselasagne med spinat

Lakselasagne med spinat

Fordel det hele i et ildfast fad, som med en normal lasagne og sørg for at slutte af med af med et lag lakse/spinat stuvning på toppen
Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Lad hvidkålen dryppe af, så så lidt væde som muligt hænger ved og gør stuvningen tynd. Når stuvningen har den rette konsistens, skal der ikke mere smørbolle i
Harira – fyldig, marrokansk suppe

Harira – fyldig, marrokansk suppe

Under ramadanen fik vi hvert år diverse lækre retter (vinbladsruller, krydrede stuvninger, fyldige supper, couscous- og bulgursalater, butterdejspakker…) bragt direkte til døren af flere flinke naboer, som ville dele ramadanens store festmåltid med os
Gratinerede Brød med Svampe

Gratinerede Brød med Svampe

Tilsæt fløde og lad stuvningen koge 5 min. Dejlige sprøde brød med svampe i fløde - gratineret i ovnen
Brun sovs

Brun sovs

, men ellers er der ikke ret mange retter, man ikke kan spise en eller form for sovs til – stuvninger er jo også en slags sovs
Mad der gør dig glad

Mad der gør dig glad

i en stuvning, kom lidt fløde i dressingen eller lav en spinatsmothie. Spiser du fordi du er glad, eller bliver du glad fordi du spiser
Kantareller

Kantareller

Anret svampe-stuvningen på ristet brød. 4 personerKantarel stuvning på ristet brød200 gr kantareller1 skalotteløg25 gr smør2 dl piskefløde1 bdt. Hæld fløden på og lad stuvningen koge ind i 8-10 minutter til det hele er cremet
Det veganske New York

Det veganske New York

Suppen var meget tyk og fuld af linser, nærmest som en stuvning. Jeg har været en tur i New York, og jeg har selvfølgelig taget en bid af the Big Apple
Grønkålssuppe

Grønkålssuppe

Jeg rister det på panden, jeg spiser det som stuvning, og kommer det også råt i salater. Grønkålssuppe er en rigtig efterårs- og vinterspise
Krebinetter med Grøntsagsstuvning

Krebinetter med Grøntsagsstuvning

Server krebinetterne med stuvning og f. Krebinetter med Grøntsagsstuvning til 2 personer. En dansk klassiker, der sagtens kan tåle at ende på middagsbordet engang imellem
små pandekager med stuvede kantareller

små pandekager med stuvede kantareller

Smag stuvningen godt til med salt, peber, citronsaft og timian. Fordel stuvningen på pandekagerne og rul dem sammen – eller fold dem blot
Ristet spidskål

Ristet spidskål

Den egner sig blandt andet til stuvning, dampning og til at riste på panden i smør. Spidskål er en fantastisk kål med en dejlig mild smag