Det blev disse cookies, som er spækket medstore mængder chokoladeoghasselnødder. Tilsidst tilsættes chokoladenognødderne til dejen og nu kan du komme i gang med bagningen
Havregryn blendes groft med, hvorefter kokosmel røres i sammen med kakaonips og grofthakkede nødder. Disse cookies er dogogså væsentlig sundere end de originale, og kan fint spises som et sundt mellemmåltid
- endnu en lille rest fra den søde juletidFor da Peter i sin ene adventspakke tilbage i december måned, fik et par store æsker Brandy Beans chokolader af sin mor (nåeh nej - nissen selvfølgelig), som vi desværre aldrig fik spist, så skulle de altså lige have en chance i noget bagværk
Et sted i April, midt i påskekyllinger, æg og ferierier, smed jeg et oplæg op med en maaaasse spiseligt sager, som jeg havde stået og kreeret i mit lille (store) køkken
Disse cookies bliver utrolig store, og er derfor perfekte til "share a cookie"-konceptet. Jeg har således lavet denne med mørk chokoladeoghasselnødder (klart min personlige favorit), mørk chokoladeog appelsinskal (kommer stærkt lige efter) og endelig hvid chokolade/lakrids (jeg er måske ikke så meget en lakrids-pige)
Sprøde, storecookiesmed masser mørk chokoladeog sej karamel i midten. Du kan også vælge et andet fyld end mørk chokolade, fx hakkede nødder, mandler, hvid chokolade, tørret frugt el
Derfor skulle peanutbutter selvfølgelig også i kagen sammen med citronskal, store stykker mørk chokoladeog saltede peanuts på toppen, som jo bestemt heller ikke er dårligt
Den sødme sammen med de saftige og syrlige hindbær, de grofthakkede og ristede mandler og de store stykker af hvid chokolade – ja det er altså nærmest den ultimative kage, hvis du spørger mig
knuste chokoladecookies, karameller som dumle eller center chokolade eller sådan noget, marcipan, måske kunne man blande lidt choko pops i… Altså der er ikke rigtig nogen regler… Når ingredienserne er blandet godt sammen hældes de i en form beklædt med bagepapir, og sættes i køleskabet i et par timer