100 gram kold smør 150 gram mel1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage)1knsps salt½-1 æg. 1½ spsk sukker (kan undværes hvis du ikke laver kage). 1 knsps salt
Vand flødeskum og kagecreme sammen og kom det i en sprøjtepose med en stor rund tyl. Når kagecremen har sat sig piskes fløden til skum sammen med masser af vanilje (jeg bruger sådan en kværn med hele vaniljestænger i)
Jeg blev pludselig hyret til at lave lidt lækkert til en polterabendpå Fanø og måtte hurtigt i tænkebox for at finde noget let og sommerligt og relativt enkelt til de festlige damer
Jeg kan godt afsløre, at det sker ret hyppigt herhjemme… I går havde jeg skåle alle vegne i køleskabet og på køkkenbordet, og da jeg fik kigget godt efter, var det jo faktisk alle delkomponenterne til en lækker tærte af rester, som stod og kiggede på mig Jeg er – som vel andre andre – stor fortaler for Stopspild af mad, og jeg bliver virkelig ærgerlig, hver gang jeg må smide noget ud
Jeg er ikke den store fortaler for proteinbarer, og synes en del af dem smager syntetisk. Dog er jeg blevet bedre til at beherske mig, og har sidenhen lavet mine tærter og tangbrødet, som nok er det mest populære brød jeg har lavet og bliver ofte delt på Instagram
De smager helt perfekt med en god imat fraiche eller hjemmelavet soja creme fraiche til Jeg eksperimenterede også lige lidt ekstra (da kagen var super nem og hurtigt overstået ) og lavede mandelcreme til kagerne, hvilket smagte fantastisk Og resterne spiste jeg med stor glæde sammen med min Fløde(fri)is
dobbelt så store i diameter som diameteren på din muffinform (dvs. Laver du kun store, er der til ca. Du samler til sidst jordbærtærterne ved at fordele et godt lag creme på den helt afkølede tærtebund, og pynte med jordbær – og vær nu klar til at indtage en himmerigs mundfuld af en lækker fredagskage
eller gluten” af Karina Villumsen (undertegnede) være til storhjælp. Kikærtevand kan piskes og bruges nøjagtig som æggehvider/æg i alle former for kager, pandekager, cookies og marengs
Tærten var en stor succes. Det vil nok glæde den og resten af mit tøj, at vi i fremtiden mest holder os til pølser til æggekagen, da min mave absolut ikke var glad for (rigelig
Smør et stortærtefad med lidt smør og kom så raraberne i, drys med sukker og vanilje ( laver du den med hindbær behøves der ikke at drysses så meget sukker over)
kan bruges til en reception, eller som en lille petit four til kaffen, laver man en stortærteform og stikker så nogle små hapser ud i den ønskede størrelse