udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
½ dåse kondenseret mælk (200 g). 150 g kokosmel. 100 g chokolade. Hæld den kondenserede mælk i en skål og tilsæt kokos lidt efter lidt – til du får den rette bounty-konsistens
14 stk appeared first on Sund for Sjov. Tåler du ikke gluten eller har du fravalgt det af den ene eller anden årsag, men elsker stadig kage, så er disse muffins noget for dig
Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt
Først tildækket (brug fx et ekstra stk bagepapir) i 20 min. Bagte blomkål er bare DET BEDSTE. Hvis du ikke har prøvet det endnu, så pleeease skriv det fluks på din liste