moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Stenalderkost, eller palæo, indbefatter ikke kornprodukter, men selvom boghvedemel ikke er en kornsort (det er en urt), så accepteres denne ikke i stenalderkosten
De trives fint med det, og på trods af en del læsning om Stenalderkosten og hvorfor man ikke skal spise korn, er det altså ikke lykkedes mig, at overbevise mig selv helt om, at rugbrød er "farligt"
Som kostvejleder, oplever jeg i større grad at folk lever efter stenalderkosten. Almindeligt rugbrød kan tage en krig, at tilberede med en surdej, mens dette brød blot tager en times tid
Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser
I dag er vi startet op på en ”semi” stenalderkost og med semi mener jeg, at vi ikke har fravalgt rodfrugter og stadig spiser en lille smule økologisk smør