Nøddefrit stenalderbrød. Hørfrø brød. Der er kommet en ny brødfavorit til byen. Nu har jeg flere gange bagt mit lækre stenalderbrød – og det smager jo super dejligt
moderne stenalderkost, og selvom jeg personligt er alt, alt for glad for mad til at kunne følge en helt særlig diæt, der udelukker mange af mine favoritter, er jeg altid meget interesseret i at følge opskrifterne, der kan være meget inspirerende
Stenalderkost, eller palæo, indbefatter ikke kornprodukter, men selvom boghvedemel ikke er en kornsort (det er en urt), så accepteres denne ikke i stenalderkosten
Hvad er stenalderkost/paleo egentlig. Nu er det tid til noget lidt mere rugbrødsvenligt mad, og der er en personligt favorit blevet dette stenalderbrød
Her serveret med en portion salat, som en slags vegansk stenalderkost. Her har jeg vist et par bøffer og nogle strimler som egner sig perfekt til pitabrød eller lignende
Stenalderkost, pelæo, low carb high fat, detoxing, raw food osv kæden af livstile er uendelig. Ud over det var der mange normale madvare som jeg havde sat I kategorien “ikke sund livsstil”, så som brød, pasta, fed mad osv
Kender du Stenalderkosten. Hvis du ønsker at få inspiration til lækre opskrifter med denne tangpesto samt mere fisk, kan du følge denne blog på Facebook-siden, hvor du vil blive opdateret, med forskellige opskrifter
Hvis man søger på Google efter Oopsies finder man hurtigt en masse opskrifter. Oopsies er et alternativ for brød som findes i mange forskellige afskygninger
Stenalderkost – Palæoopskrifter til det sunde menneske af Thomas Rode Andersen . ) – Brød er hermed udelukkket, medmindre der er tale om stenalderbrød bagt på en stor andel nødder og kerner ( kan ses længere nede)
Stenalderkost. Palæo-opskrifter til det moderne menneske (men måske ikke helt til scleroseramte). Åh jo – der er æg i, men lidt æg må vi godt få, og vi spiser jo ikke hele brødet på én gang
Som kostvejleder, oplever jeg i større grad at folk lever efter stenalderkosten. Jeg har tidligere delt opskriften på æggewraps og nu vil jeg gerne dele opskriften på stenalderbrød
Ja så blev det min tur til at afprøve det nok så omtalte stenalderbrød - ikke fordi jeg overhovedet gør det i stenalderkost, men fordi, jeg blev nødt til at finde ud af, hvad det var for et brød alle snakkede om og så fordi, det jo altid kan bruges som variation i den kost man nu ellers spiser
Nutella kan spises på den klassiske måde oven på (stenalder-)brød eller sammen med frugt, det kan kommes i en smoothie med eksempelvis mandelmælk, banan og isterninger eller - og nu kommer der et godt tip til de iselskende - du kan skære en banan/frisk ananas i skiver, sætte en dut Nutella på, smide hele herligheden i fryseren (måske endda med et drys kokosflager ovenpå, hvis du lever livet på kanten) og fryse frugten i en halv times tid