Servér straks til de stegtesild, gerne med ekstra citron i både og groft rugbrød. Krydr sildefileterne indvendig med finthakket dild, finthakket persille, salt og peber
Server de stegtesild med kartofler og persillesauce. Kog kartoflerne og skyl og aftør silden. Drys silden med lidt salt og peber indeni og fold dem sammen
Så selvom vi "syndede" lidt med godt kernefuldt rugbrød (i mindre mængder), stegtesild, lidt god chokolade (ikke over 50%) og mors næsten LCHF venlige konfekt af figner, dadler, sukkerfri marcipan og lakridspulver (mums), så holdt vi LCHF stilen, og fik prøvet nogle ret vellykkede opskrifter af på hhv
Serveringen, som de ville gøre det hos Gianluigi på Le Querciole Disse crostini er også rigtig gode på stegte polentaskiver, men i denne version mangler de blot en lille dekorativ dråbe olivenolie og måske et nip persille, så er de klar til gæsterne
2 Sildefileter Dijon Sennep Grahamsmel Smør Smør silde fileten med sennep på indersiden , klap den sammen på midten. 1 dl eddike 1/2 dl sukker Peberkorn Lauerbærblade 1 løg Koges op og hæles over silden når den er nedkølet. 2 Sild