Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
På tirsdag er det Mortens aften, og selvom man jo egentlig burde spise gås (da det er gæs, der afslører den stakkels Morten), har vi i min familie altid spist and
Stegt flæsk er godt. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidt tid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vil utvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Den “stegte flæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte Timm Vladimirs Køkken for lidt tid siden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Stegt laks toppet med Tangpesto og serveret med tomatris. Når laksen bliver stegt på panden, får du et dejlig sprødt skind, en mør laks samt en dejlig smag fra tangpestoen som går perfekt til tomatrisene, der er krydret med forårsløg, tomater, soyasauce samt basilikum