Tun gøres klar. 2 Dåsertun i vand. Denne gang har jeg fokuseret på at lave noget der kan komme med i madpakken – Det blev til nogle grove sandwichbrød, der næsten kun består af kerner og frø
Derudover havde vi også stegt et par ribbensstege, og desserten blev denne moccalagkage. Det smager dejligt og bringer gode minder frem fra min mors køkken
Det nemmeste er at komme den i en form og så lægge noget tungt på. Jeg bruger selv en gammel dåsefradåsetomater, som jeg har åbnet med en dåseåbner der ikke giver skarpe kanter
Og til dig, der har fået nok af æg eller ommelet fra de ”tunge” kure/kostretninger. Sætter det i køleskabet natten over og næste morgen har de små chiafrø opsuget væsken fra kokosmælken og forvandlet sig til en lækker grød
Når krydderierne har stegt lidt tilsættes de røde linser sammen med koriander og lidt salt. Om vinteren trænger man tit til tunge simreretter, der kan mætte på en kold aften
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Enkel mad, der er let at lave, som ikke ligger tungt, men som alligevel mætter. 1/2 dåse hakkede flåede tomater. Hæld en halv dåse hakkede, flåede tomater ved og 1 dl vand og lad det koge igennem. 1/2 dåse hakkede flåede tomater
Morgenmaden stod på kanelomelet med banan og æble stegt på panden med lidt honning. Det blev framorgenstunden konkluderet, at det altså tager lidt længere tid at lave "paleomorgenmad" end at hælde en omgang yoghurt op og drysse med havregryn - i hvert fald i begyndelsen
Opskriften er inde fra Anne-Kathrine og hvis I ikke allerede kender hendes blog, så kom afsted og lur, for der er super meget inspiration at finde inde på hendes side