Opvarm en smule olie på en pande ved jævn varme, og smid løg deri. Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Det er også dejligt med små gulerødder vendt i lidt olie, stegt i ovnen og drysset med rød dukkah. Server BBQ-tomater til og lav evt også en gang råstegte kartofler og syltede rødløg til
Skindstegt kulmule, Tilapia, laks og Helleflynder kan klart anbefales. I den anledning giver jeg opskriften på denne skønne pocheret torskmedramsløg og æble, serveret i en herlig karry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
En lækker frokost mednystegte fiskefrikadeller og friskbagt glutenfrit rugbrød , det er nu meget lækkert og vi har nu fået sat en opskrift sammen, som helt sikkert vil blive brugt igen og igen
Søndag fik vi voksne frikadellerne sammen med en salat af rosenkål, gulerødder og saltede cashewnødder, og salaten blev spicet op med en vinaigrette medhvidløg, ingefær og koriander
Hvis du er mere til fisk, kan jeg sagtens forestille mig, at du kan udskifte kyllingen med fx torsk. Jeg er blevet vild med denne nye indisk inspireret kyllingeret, der sender dig direkte ned til det varme land mod syd
Rens, riv og hak løg og gulerødder og svits dem let i olie. Her er opskriften på et lækkert fiskefad – en slags ‘fiske-crumble’ med et sprødt låg, der dækker over fisk, en grøntsagsblanding med spinat og gulerødder og et lag kartofler
Torsken er bare paneret i æg og rasp med salt og peber og så stegt lidt på begge sider. Aftenens menu stod på paneret torsk (af dem Tommi fangede på sidste fisketur), hjemmelavede katoffelrösti og tzaziki
Anret på en tallerken, sauce, hummerhaler, torsk og ræddikesalat og dryp til sidst med persilleolie. Pynt medløgringe, snittet purløg og flager af Vesterhavsost (eller lignende salt og tør ost)