Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Hvis sværen ikke mod forventning er blevet tilstrækkelig sprød, kan den skæres af stegen i et stykke og lægges under grillen, men hold øje med den
Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen
Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle sværsprøde – og ikke kun dem på midten
Dæk bunden af et ildfastfad med vand og placér stegen medsværene ned á. I Danmark har vi mange traditioner op til jul, og som dansker er du sandsynligvis bekendt med dem alle
Stegen skal være saftig – ikke tør og kedelig, men selvfølgelig gennemstegt. Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegen dagen før, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Traditionel, solid dansk kost er noget, der hitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegt flæsk med persillesovs frem for et sundere og smartere alternativ som f
Et stykke helstegtsvinekammedsprødesvær (ribbenssteg kan også bruges). Da Christian kom hjem fra Irland sidste weekend, lavede jeg en rigtig lækker langtidsstegtsvinekam
Køb fx et stykke svinekam, skåret fra mørbradenden, men uden mørbradklods og ben. Hvis sværen ikke er blevet tilstrækkelig sprød, trods alt, kan den skæres af stegen i et stykke og lægges under grillen, men hold øje med den
Inspireret af opskriften på Svinekammed Kirsebær fra i sommer. Men – der kunne laves lidt sprødsvær ud af den også, og det er jo en lækkerbisken for både hund og mennesker