Stegt svinefilet opskrifter

Fyldt svinefilet med salat

Fyldt svinefilet med salat

1 svinefilet12 g hasselnødder80 g spinat70 g champignonSalatSådan gør du. I aften har vi spist én af de tre filetter vi købte i Netto
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Denne lækre 2-retters menu diskede jeg op med i forrige weekend
Gris i spanske klæder 2:3

Gris i spanske klæder 2:3

Hovedretten har jeg lavet lidt spansk inspireret, med ristede chorizopølse, soltørrede abrikoser,samt svinefilet rullet i julekvas bestående af kanel, appelsinskal og hakkede krydderurter
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Braisseret svinekæber og stegt filet i ledsagelse af blå kartofler, puré af jordskokker, samt terrine af grillet røde peberfrugter og auberginer
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Svinekæber - Svinefilet - Blå kartofler. Der er nogen som har fået en lækker menu i weekenden. Denne lækre 2-retters menu diskede jeg op med i forrige weekend
Manden hjemme igen = god mad! ;)

Manden hjemme igen = god mad! ;)

Dertil serverede jeg en grillet skive grillost med Provence krydderier, champignons stegt på panden med ramsløg og en blandet salat
Svine Carré med Nøddecrust og Appelsin

Svine Carré med Nøddecrust og Appelsin

Man kan også bruge en Svinefilet uden svær. Svinefilet. 1,2 kg Svinecarré eller 1 kg Svinefilet. Denne tilberedning er helt perfekt i de kolde vintermåneder
Perlerugsalat med squash

Perlerugsalat med squash

Her er en lækker og enkel lun perlerugsalat med squash, som passer godt til forskellige former for stegt kød

Grisen

En god svinekotelet som er perfekt stegt, svagt lyserød og saftig kan til en hver tid måle sig med en stor bøf, ihvertfald i mit køkken

Svinefilet med rødløg og kanel

1. Varm olien i en tykbundet gryde og brun fileten på alle sider sammen med løgene. 2. Tilsæt bouillon, salt, peber, kanel og rosmarin