Stegt rodfrugter opskrifter

Stegt Torsk med Flødekogte Rodfrugter

Stegt Torsk med Flødekogte Rodfrugter

D. e. t. r. å. s. i. d. f. o. u. g. ,. j. l. k. a. p. m. n. b. v. æ. h. I. ø. c. y. H. J. S. T. F. 2. 1. 3. 4. ½. %. K. 8. 5
Rodfrugter i kokosmælk

Rodfrugter i kokosmælk

stegt fisk, kylling, magert svinekød. Bland rodfrugterne i og tilsæt kokosmælk. 750 g rodfrugter. Varm olien i en gryde og sauter løg, ingefær, chili, hvidløg og karry heri et par minutter
Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare

Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare

Anret tallerkner med skiver af roastbeef, bagte rodfrugter og sauce tatare. Roastbeef grillede rodfrugter og sauce tatare1 kg roastbeef  1 persillerod 1 pastinak200 gr knoldselleri2 gulerødderHavsalt og peber2-3 spsk hakket timianTænd ovnen på 200 gr. Bag rodfrugterne møre i ovnen i 20-25 minutter
Svinekam med citron og hvidløg. Og med tilbehør af rodfrugter

Svinekam med citron og hvidløg. Og med tilbehør af rodfrugter

Svinekam med rodfrugter. Rodfrugter efter smag (og sult). I en bradepande (alternativt et fad, som har en rist over) smider du rodfrugter i mundrette stykker, hvidløg, gerne lidt timian eller andre gode krydderurter, den hakkede, saltede citron, lidt honning og salt og peber
Spicy Kylling m. rodfrugter i ovnen

Spicy Kylling m. rodfrugter i ovnen

Mit bud i konkurrencen var denne helstegte kylling med stegterodfrugter og champignonsauce. Jeg har været med i en konkurrence på en facebook-side, hvor vi i denne omgang fik 4 ingredienser der skulle være med i opskriften
Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

Rispilaf med ovnbagte rodfrugter

til ovnbagte rodfrugter og stegt kyllingebryst. Ovnbagte rodfrugter laver vi rigtig tit, det er nemt og så smager det bare godt
Kødboller med bagte rodfrugter

Kødboller med bagte rodfrugter

Kødbollerne er bagt/stegt i ovnen. Engelsk bøf med bagte rodfrugter Brug resterne af de rodfrugter, der ikke er blevet brugt i ugens løb
ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne

ugens menu uge 38 2014 – rodfrugter med Michelinstjerne

stegt støvbold m karamelliserede løg. Denne lille forret med rødder hentet fra jordens dyb og bragt til ære og værdighed på Michelinrestauranten Den røde Cottage, er bevis på, hvordan enkle rodfrugter kan blive til en stjerneret