Perlebyg, som er et sundere alternativ til f. Imens ristes lidt mandelflager, steges bacontern og blancheres lidt friske grønne bønner, som blandes med en færdige perlebyg og klat smør
Buddha Bowl med BBQ kikærter og stegt broccoli. Perlebyg, bagt blomkål og rucola pesto. Jeg har nøje udvalgt en masse farverige opskrifter, der udover at smage skønt også ser fantastisk ud
Bygotto minder om risotto, men grøden er lavet på perlebyg i stedet for ris. Det er sådan en tid, hvor det bliver koldere og mørkere udenfor, og man derfor har mere lyst til mad, der skal øses op i en skål og spises med en ske – i hvert fald hvis du spørger mig Da jeg for et par uger siden spurgte jer, hvilke retter I gerne ville se flere af, var der nogle af jer, der ønskede grødopskrifter
Perlebyg, som er et sundere alternativ til f. Imens ristes lidt mandelflager, steges bacontern og blancheres lidt friske grønne bønner, som blandes med en færdige perlebyg og klat smør
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
Server med stegte rødbedetern, feta og persille. )500g frisk spinat, skyllet20g smør2 dl flødepeber200g perlebygvand1 tsk. Kog perlebyg i 5-6 dl vand med salt al dente. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde