Sådan er det bare -nu er det jo svært at mislykkes med en nakkesteg – men jeg tænker mest på oksekød eller vildt- det bliver aldrig tørt eller sejt i en Rømertopf
I lørdags lavede vi den skønneste, julekrydrede nakkesteg. En nakkesteg med sprød svær, og med smag fra en marinade med blandt andet appelsin, allehånde, ingefær og kardemomme
I lørdags lavede vi den skønneste, julekrydrede nakkesteg. En nakkesteg med sprød svær, og med smag fra en marinade med blandt andet appelsin, allehånde, ingefær og kardemomme
, hvis det er en nakkesteg, eller 1 time og 15 min. Indstil ovnen på 180 grader. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det
1 Nakkesteg ca. Projektet starter 2-3 dage før grillen tændes, hvor nakkestegen gnides godt ind i dryrub og pakkes derpå ind i husholdningsfilm. 1 Nakkesteg ca