Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Tacos (næsten) med blomkål stegt i andefedt, rå blomkål, ande-chicharron, løg og salsa-macha. Opvarm ved jævn varme olien i en pande sammen med sesam, finthakket hvidløg og peanuts
Halver løgene og skær i tynde både, hvidløg snittes i ultra tynde skiver. Varm wokken op under fuld varme, kom olie i og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare
Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. Skær fennikler og løg i både. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr. 2 fed hvidløg. 3 løg
Opvarm en smule olie på en pande ved jævn varme, og smid løg deri. Lad vinen koge ind til nærmest ingenting – den skal blot ligge som en slags “hinde” om løgene
Læg dem i en tagine sammen med rosenkål (fjerne lige de yderste blade og skær den nederste del af stokken af), halverede hvidløg, hvidvin, salvie og timian
Bland løg, kartofler og timian og krydr med salt og peber. Jeg spiste stegt fisk til. Stegt Fisk med Kartoffelgratin og Spidskålssalat til 2 personer. 1 løg, tynde skiver. 1 løg
Server de stegte rødspættefileter med cremet perlebyg, kantareller og hakket persille. Smelt smør på en stegepande og brun det finthakkede løg og en skive spegeskinke skåret i små tern i 3-4 min. 1 løg, finthakket