Der har været lidt stress påmed at få sat gryderne i kog på efterskolen. Der arbejdes i kulisserne på at lave en køkkenblog, så vi kan få det gode budskab ud om efterskolemad i gourmetklassse
Der har været lidt stress påmed at få sat gryderne i kog på efterskolen. Der arbejdes i kulisserne på at lave en køkkenblog, så vi kan få det gode budskab ud om efterskolemad i gourmetklassse
Stegt kød – kylling, kalkun, and, svinekød. Ligeledes behøver du heller ikke komme alt hvad der er på bordet i hver enkelt forårsrulle, prøv dig i stedet frem med forskellige smagsvarianter
Kruspersille møder vi mest i persillesovs, grønt drys eller i rumpen på den helstegtekylling. Persillepesto er lækkert som dip til grøntsagsstænger, som ”mayonnaise” på sandwich, som ”smør” på brødet, tilbehør til pastaretter, i salater, til at smøre påkyllingen inden den steges i ovnen, blandet ind i blomkålsris og meget, meget mere
Du kan også skifte laksen ud med fx serranoskinke eller rester fra aftensmaden, fx stegtkylling. Kom de stegtegrøntsager i æggemassen, rør rundt, og kom det hele på en middelvarm pande med lidt olie
smøreost, ruccola, agurk og stegtkylling. Ovenpå lægges salat, agurk og kylling. Men faktisk skænker jeg hende en lille tanke hver gang jeg tager det frem, så i virkeligheden var det jo et super godt valg jeg traf dengang, selvom mine fætre/kusiner kiggede en smule underligt på mig