Skær en slidsindimidten af kalkunen, og put blandingenderind. Forberedelsestid. Opvarm en god slat smør og olie på panden igen, og efter du har krydret kalkunbrystet på alle sider, så skal det brunes godt og grundigt
Gudskelov og tak for at vor tids ovne er så store, at viikke er nødt til at bringe anden – eller gåsen, som det jo ret beset var i den gamle julesang – til bageren for at få den stegti hans store ovn
Læg et varmt naanbrød på hver tallerken og put en god skefuld yoghurtdressing og stegt laks ovenpå. Farseret kalkun med min fars flødesauce er min absolutte livret
Storbyfarmen.dk | Tips til et sundt og sjovt familieliv!
Derudover er min kæreste blevet glad for kalkun bacon (Fra den grønne slagter) som vi laver iovnen. Den ene ting der har været fast på tallerknen hver morgen i Angrebsfasen - er Dukan pandekagen
Når kalkunenikke længere er meget kold, sættes den cirkamidtiovnen. Så i stedet bruger vi dagen mere som en undskyldning for at stege en hel kalkun og rå æde lækker mad en hel dag
Bank kalkun brystet fladt og spred fyldet ud over. Skyl grønkålen og riv bladene fra de grove stokke. Kør grønkål og mandler i en foodprocesser til det er grofthakket og put det i en skål