Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kål stegtmed en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Lad det koge et par minutter, før du tilsætter kål og gulerødder. Med mad er det let. Her er opskriften på en panderet med glasnudler og svinekød krydret med ingefær, hvidløg, chili, soya og oyster sauce – nem og rigtig god til en hverdag
stuvet hvidkål. Skal vi lige tage den med sovs og sauce. Stuvede grønærter og gulerødder f. Smag til med salt og peber, og tilsæt kulør, til sovsen har den rigtige farve
Det fyld jeg brugte, var hvidkål, gulerødder, hakket kylling kød, rød peber og løg. ½ hvidkålshoved. Man kan fylde sine forårsruller, med lige præcis man har lyst til, og det er faktisk en god måde, at få brugt sine rester af grøntsager i køleskabet på
Det kan man også sagtens, for butikkerne er fyldte med skønne sæson grønsager som hvidkål, alverdens rodfrugter, porre og lækre græskar til næsten ingen penge
En herlig salat på efterårets kål medstegt krydret oksekød og quinoa. Afkøl det færdigstegte kød let. Fjern de grove blade fra hvidkålen, skær den i både, og så i smalle strimler
hvidkål. gulerødder. I går, fredag, havde jeg tid og overskud til at prøve noget, som jeg aldrig havde prøvet før, så jeg gav mig i kast med forårsruller fra kogebogen "Vegetarisk Vellyst - find dit grønne punkt"
Snit ingefær, chili, rød peber og hvidkål fint og vend det i olien og karryen i en varm gryde. Opskriften bliver til en stor grydefuld der kan sagtens kan række til 4-6 personer eller som kan spises dagen efter, så mængden af grøntsager med begrænsninger på, kommer ikke til at overstige det anbefalede. 1/4 hvidkål (max 100g pr portion, pr person). Efter de 20 minutter brug da enten en stavblender eller en foodprocesser til at blende hvidkålen og resten til en ens masse. 2 store gulerødder i små stykker. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g. 1/4 hvidkål (max 100g pr portion, pr person). 2 store gulerødder i små stykker. 1/3 broccoli med stilk, skåret i små stykker (max 50g