8. 0. %. a. f. d. n. s. k. e. r. t. ø. o. l. g. i. m. æ. D. Ø. -. ‘. S. ’. ,. y. h. å. v. b. j. p. u. c. O. –. V. 2. 5. M. R. P. K. L. C. 1. 4. E. B. G. 9. ˚. A. e l
½ citron saften derfra, samt en smule citronskal. Stegt flæsk. Kog persillesaucen i 5-7 minutter ved mellemhøj varme, mens den piskes igennem og smag den derefter til med citronsaft, en smule citronskal, persille, salt og peber
Skallen fra en citron. Hak en god håndfuld persille og citronskallen og bland den med 2 spsk. Stegt kalkunbryst med rosenkål, bolchebeder, kartofler og mandler
Dressingen piskes blot sammen af piskefløde, citronsaft samt det sidste sukker. Stegt andebryst med salat med rabarber, ærteskud og sukkerærter og mormordressing
Bland soyasauce med citronsaft, hvidløgspulver samt hvid peber og pensel laksen med denne marinade. I denne ret bliver laksen stegt på panden under meget forsigtig tilberedning, således at du får et helt sprødt skind, samt en utrolig mør laks, som glider fra hinanden, når den berøres med dit stel
Saften fra en citron. Læg en skive ost på hvert blad, og dryp med citronsaft. Ja, ja, det er måske ikke den flotteste ret, men det smagte nu ganske godt alligevel