Stegt citron opskrifter

Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

½ citron saften derfra, samt en smule citronskal. Stegt flæsk. Kog persillesaucen i 5-7 minutter ved mellemhøj varme, mens den piskes igennem og smag den derefter til med citronsaft, en smule citronskal, persille, salt og peber
Stegt hornfisk vendt i rugmel

Stegt hornfisk vendt i rugmel

En dressing bestående af citronsaft, honning, sennep, olie, salt og peber røres sammen og fordeles over salaten
Stegt laks med grønsager og smørsauce

Stegt laks med grønsager og smørsauce

kom hvidvin og citronsaft i en gryde og lad det reducere til der kun er halvdelen tilbage, pisk det kolde smør i, smag til med salt og peber
Stegt torskerogn

Stegt torskerogn

Citron. Pynt med citron til torskenrognen. Agurk citron dild gul peber gulerødder peberfrugt Torskerogn. Citron
Stegt laks med tangpesto og tomatris

Stegt laks med tangpesto og tomatris

Bland soyasauce med citronsaft, hvidløgspulver samt hvid peber og pensel laksen med denne marinade. I denne ret bliver laksen stegt på panden under meget forsigtig tilberedning, således at du får et helt sprødt skind, samt en utrolig mør laks, som glider fra hinanden, når den berøres med dit stel
Stegt laks

Stegt laks

1 citron. 300 g laksefilet. 300 g Kartofler. 2 håndefulde Spinat. 2 dl yoghurt (fed 3 %). 1-2 fed hvidløg. Olivenolie
CITRON - PERSILLE - KYLLING

CITRON - PERSILLE - KYLLING

Den friske lette smag af citron, kombineret med den grønne fornøjelse der er i persillesmagen - det er smagen af sommer

Stegt bars med estragonmayonnaise

¼ ubehandlet citron. Vil du gerne holde hus med kalorierne, er den nemmeste løsning at skære en tredjedel af portionen væk
Stegt forårsgrønt

Stegt forårsgrønt

Citronsaft. Pandestegt forårsgrønt. Tilsmag nu med salt, peber, citron og lidt mere ramsløg. Citronsaft. Antal
Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Smag sovsen til med salt, peber og citron. Stegt flæsk med persillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken