Stegning af bacon opskrifter

Bacon Wrapped Dates

Bacon Wrapped Dates

Hvis pan stegning, varme pande, (ikke nødvendigt at tilføje olie), placere bacon datoer i panden på en høj varme og kaste ofte indtil bacon er rart og sprød
Vegansk tofu bacon ( glutenfri )

Vegansk tofu bacon ( glutenfri )

Når du kan se at der ingen væde er på panden og stegningen går langsommere, hælder du olie på. 3 spsk Olivenolie - til stegning
Hakkebøf med bacon

Hakkebøf med bacon

Tweet Indsendt af Elise d. seks baconskiver rundt om hver bøf. 24 skiver bacon. 1smør (til stegning). 24 skiver bacon smør (til stegning)Kom det hakkede oksekød op i en stor skål
Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Sprøde kyllingeruller med bacon, kapers og salvie

Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Rødspættefilet med bacon og ærter i timiansmør

Rødspættefilet med bacon og ærter i timiansmør

Rør ærter og citronsaft i og træk panden af blusset. citronsaft. Grønt Skær baconen i stykker på 1 cm og steg det gyldent på en pande i lidt smør. 150 g bacon. 75 g smør eller olie til stegning
Nem kylling lavet i ovn

Nem kylling lavet i ovn

Olivenolie til stegning. Af INkids. Rist bacon og tilsæt de hakkede løg og hvidløg. Olivenolie til stegning
Mørbrad i fad

Mørbrad i fad

Olivenolie til stegning. Det betyder, at det er meget nemmere at bibeholde mørbradens saftighed og ikke komme til at ”skam”-stege den
Linse Kesslers bøffer

Linse Kesslers bøffer

Raps- eller kokosolie til stegning (eller tilsæt lidt olie i farsen, hvis du bager bøfferne). Planeten og dyrene har brug for, at vi tør rykke os mod det grønne, selvom det kan være svært, når man kommer fra landet af smør og bacon
Ovnbagte Nakkekoteletter

Ovnbagte Nakkekoteletter

smør til stegning. Spis på bund af blomkålsmos, brocoolimos eller stegt hvidkål. Steg baconet og læg ovenpå koteletterne
Millionbøf

Millionbøf

Lidt olie til stegning. At millionbøf er hakket oksekød og løg i brun sovs og at kødsovs består af samme ingredienser, men at der her kan kommes lidt af hvert i – majs, pølser, bacon, svampe, tomat osv
Æggekage

Æggekage

Margarine til stegning. Æggekage er på flere måder en herlig ret hvor du kan få brugt mange af dine rester
Mørbradgryde

Mørbradgryde

olie til stegning. Nogle af ingredienserne, og den lille dåse tomatpure´ brugte jeg alligevel ikke. bacon i tern
Koteletter i fad

Koteletter i fad

smør til stegning. Start med at stege baconskiverne sprøde på en pande og sæt dem derefter til side.  Sæt koteletterne til side sammen med bacon