Stegetider opskrifter

Fyldt mørbrad på kartoffelbund

Fyldt mørbrad på kartoffelbund

Puds en mørbrad (600-700 g) fri for sener og hinder og skær den knap igennem på langs. Bred mørbraden ud og bank den let med håndroden
Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

Stegt svinekam med rosmarin, spæde grøntsager og skysauce

1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
PULLED PORK

PULLED PORK

Her får i lige en fantastisk opskrift på "sønderrevet svin". -) Dette er bare en himmerigsmundfuld. Det er en amerikansk specialitet og den lyder meget mere kompliceret end den egentlig er, men den er faktisk ret god som gæstemad da det meste kan laves på forhånd, og kødet egentlig passer sig selv når først det er sat i ovnen - så der er egentlig kun at sige - "SÆT IGANG"
Thai curry gryde

Thai curry gryde

Efter en lidt hård uge og ikke så meget tid til at lave mad, endte jeg torsdag med at lave denne thai curry gryde
Nakkefilet

Nakkefilet

Nakkefilet er et stykke kød – eller en steg – der skæres af nakkekammen på en gris. Svær og fedt fjernes, hvilket gør det til et magert stykke kød
Rabarberkylling

Rabarberkylling

6 kyllingeoverlår (ca. 1100 g). 11 tsk groft salt. 13 dl Karolines Køkken® Flødefraiche 30%. 11½ spsk flydende honning
Flæskesteg af nakkekam

Flæskesteg af nakkekam

Indstil ovnen på 180 grader. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det
Hakkebøf

Hakkebøf

Hakkebøf – en god, gammeldags, dansk bøf … med brun sovs og stegte løg. Mums. Den kunne for min skyld godt også være Danmarks nationalret, men det var der i og for sig mange der kunne