Stegetermometer opskrifter

Verdens Bedste Brød

Verdens Bedste Brød

Men ellers skal du bruge en ti liters gryde og så et stegetermometer. Du kan i øvrigt også bruge stegetermometeret på en almindelig portion
FLØDEBOLLE - MUFFINS

FLØDEBOLLE - MUFFINS

Stegetermometer. Når sukkerlagen begynder at boble op, skal der holdes øje med temperaturen med et stegetermometer
Sprød fried chicken

Sprød fried chicken

Kom olien i en gryde og varm den op til ca 160 grader ( jeg brugte mit stegetermometer)- læg 3-4 lår i gryden og steg dem i 10 minutter,
PULLED PORK

PULLED PORK

Som nævnt så afhænger stegetiden af mængden på kødet, men det er helt essentielt at stegen tages ud at ovnen når temperaturen når 92 grader - brug derfor stegetermometer
Mørbrad i ovn

Mørbrad i ovn

Steg kødet i 18-20 minutter, til centrumstemperaturen er 55° C – brug et stegetermometer. Mørbrad i ovn – Tit når jeg laver mørbrad, så er det enten som bøffer eller som fyldt – som regel med persille, men også nogle gange med svesker
Nakkefilet

Nakkefilet

Det er derfor vigtigt at bruge et stegetermometer, så du kan tjekke temperaturen i kødet. Nakkefilet er et stykke kød – eller en steg – der skæres af nakkekammen på en gris
Lammekrone

Lammekrone

20 min (Jeg anbefaler et stegetermometer, kernetemperatur på 58-60 grader. Denne opskrift bryder lidt med dele af konceptet på denne blog da det er lidt dyr og lidt mere kompliceret end mine øvrige opskrifter
Flæskesteg på grillen

Flæskesteg på grillen

Jeg plejer at sigte efter en temperatur på 68 – 71 grader, så det er en god ide at have et stegetermometer så man kan tjekke temperaturen løbende
Lammekølle på grill

Lammekølle på grill

Det var helt mørkt, før den var færdig, og Bondemanden i sin rolle som uovertruffen Grillkonge måtte have pandelampen i brug for at tjekke stegetermometeret
Hjemmelavet bacon

Hjemmelavet bacon

Det er nemmest at bruge et stegetermometer. Forberedelse. Knus krydderierne og bland dem med salt og sukker
Flæskesteg af nakkekam

Flæskesteg af nakkekam

Kernetemperaturen skal være 65 grader, hvis du bruger et stegetermometer. Indstil ovnen på 180 grader. Rids sværen med en kniv ned i fedtlaget men uden at ramme kødet, eller bed slagteren om at gøre det

Vanilje fudge karameller med peanutbutter

Digitalt stegetermometer, sukkertermometer eller lignende – indtil du ved. Senest opdateret 8/12/15. Jeg advarer på forhånd – dette indlæg indeholder opskrift, der kan gøre dig stærkt afhængig af disse bløde, lækre og smagfulde vanilje fudge karameller med peanutbutter, der smelter på tungen