R. e. s. t. r. d. a. g. n. p. å. M. o. f. u. m. b. c. l. i. H. v. k. y. ,. h. j. ø. O. J. -. æ. x. ". D. N. w. S. 1. ). F. I. A. 2. L. G. 0. 3. *. (. * g
S. u. p. e. r. t. i. l. b. d. å. s. v. n. h. j. ,. f. k. m. g. o. J. a. y. (. H. I. ). E. L. K. R. O. ø. æ. U. -. c. T. 4. 6. 0. 1. 5. /. 2. 9. 3. C. x. D. w. ½. ". B. N. P. F. M. Ø. 7. V. *
Opskrift. Sæt stegesoen i blød mindst et kvarter. Opskrift. Snit grøntsagerne i grove stykker og kom dem i stegesoen, lad dig ikke begrænse af ovenstående liste, tænk suppe og udryddelse af rester
Denne opskrift er i virkeligheden ikke så anderledes, udover at den er lavet af julens rester – nemlig en god klassisk skinkesteg med svær, og herudover tilberedt i stegeso
Opskrift. Halver dem så de passer ned i stegesoen, der har stået i vand en halv times tid. De faldt næsen fra hinanden da jeg tog dem op af stegesoen, flere af knoglerne lå tilbage
Læg lammekøllen i stegesoen og læg evt. Stegesoen skal sættes i en kold ovn. Hæld 5 dl koldt vand ved og læg låget på stegesoen. Da temperaturen var på 65 grader fjernede jeg den øverste halvdel af stegesoen og lod lammekøllen få 10 minutter v
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers