Dejlig nemt at lave retten i stegesoen / Rømertopfen – så passer den sig selv. Skær mørbraderne i ca. Tøm stegesoen for vand og læg de brunede bøffer i soen
Når kødet er stegt på begge sider, ligges de over i et ildfast fad eller en stegeso. I dag lavede jeg derfor en omgang "Mørbrad i fad", da ris og flødesovs på de fleste aftener er en succes herhjemme hos både store og små drenge
Price's version dog røg hele molevitten i en stegeso, som set, hos Klidmoster. I dag står den på hundepasning hos mine forældre, så frokosten blev mørbrad, svampe, asparges og kartofler på grill og med en ordentlig omgang tzatziki til
Du kunne jo snuppe en helstegt mørbrad, en gang smørstegte asparges og nogle rodfrugte røsti. Kylling i stegeso (Den skal sættes over så snart man kommer hjem fra arbejde, for den skal have 1 time i ovnen, men den er supernem at lave ud over det)
Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen