Stegeso koteletter opskrifter

Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Møre koteletter i Rømertopf – koteletter i rød flødesauce

Stegesoen bliver godt fyldt. Svinekoteletter kan også bruges). Koteletterneer rigeligt fede i sig selv). 12-14 nakkekoteletter (skåret af en hel nakkefilet. 1Skær en hel nakkefilet til koteletter (det er langt det billigste at købe en hel nakkefilet). 1Koteletterne steges herefter på en pande (ikke i særligt meget fedtstof. 1Imens koteletterne steges, finthakkes 6 løg, forårsløg (hvis du har) og en potte persille. 1Når koteletterne er færdigstegte, koges panden af med lidt vand. 1Den flydende blanding hældes i Römertopfen og koteletterne lægges i lag ovenpå

Pulled pork

De rensede grønsager skæres groft ud og ligges i et ildfast fad med et tilhørende låg, en stegeso eller som jeg, en Römertopf

Orientalsk rodfrugtsuppe

Chili con Carne i stegeso. Koteletter i fad. Orientalsk rodfrugtsuppe. ". Rodfrugter er en af de bedste indslag i efterårets spisekammer

Lammeculotte m/rødbede-tzatziki & rodfrugter

Lammekoteletter m/ Ratatouille. Læg dem i en stegeso (el römertopf) sammen med rødløg, æblebåde,hvidløg, løg, timian, 4-5 laurbærblade, dryp med olivenolie og citronsaft,samt salt og peber fra kværn. 3 stk Lammekød, filet, koteletter, nakkefilet, culotte

Lyn tomatsovs med chorizo

Chili con Carne i stegeso. Koteletter i fad. Lyn tomatsovs med chorizo. ". og 20 minutter senere har du et fantastisk måltid

Simremad

Og så er det bare at lave forberedelserne, sætte gryden, bradepanden, stegepanden, taginen, stegesoen eller hvad du bruger over blusset, på grillen eller i ovnen

Pasta med kapers og mandler

Chili con Carne i stegeso. Koteletter i fad. Pasta med kapers og mandler. ". Denne ret er en slags tøm-køleskabet-ret, der tager under 15 minutter at lave