Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Den lange hævning er grunden til at man ikke behøver at ælte brødet
Ovnen tændes på 250°, og stegesoen/Römertopfen/Gryden med låg sættes i ovnen og varmer med op. Efter 30 minutter skrues ned til 230°, og brødet bages videre uden låg i ca
Jeg har lavet et normalt brød på durum mel, men valgte at bage det i en Römertopf, eller en stegeso og så bagte jeg det ude i grillen, da den alligevel var tændt til aftensmaden
Sæt en gryde, der kan tåle at gå i ovnen (gerne emalje eller støbejern), med tilhørende låg ind i ovnen, så den bliver varm - alternativt kan du også bruge en stegeso
i en stegeso eller støbejernsgryde, så er man sikker på at kødet ikke bliver tørt. Server med brød, som man dypper i den dejlige sauce der er kommet fra væden, salat og kartofler