1,5 kg svinekam uden sværd (stegetid. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr
Grøntsagerne kan sagtens gøres mere spændende end de traditionelt dampede. Her er blomkålen blendet med urter og creme fraiche og bliver en lækker sauce til laks og kartofler
Torsken steges blot på en varm pande, til den næsten er hvid hele vejen igennem (det kan man sagtens se på siden af den, mens den hygger sig på panden)
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Igår fik jeg denne herlige sag til aftensmad. At stege en laks med skind er en smagsoplevelse uden lige, som jeg åbnede øjnene op for i forbindelse med dette valgfag, som jeg har på skolen
Antal personer. 42 hele fileter af hornfiskRugmel (til at vende fiskene i)4 tsk Dijon sennep25 gr smør4 spsk rapskimolieFå fiskehandleren til at filetere fisken