Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem påpanden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal du duppe tomaterne tørre og for at give retten mere smag, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie
Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten
Kyllingen blev stegt i olie på en pande. Her til aften fik jeg lyst til kyllinge fajitas. Så tog jeg 650 g kyllingefileter, skar den ud i mindre stykker og så fik jeg vendt dem i nogle spiseskefulde af den friskblandede krydderiblanding
4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon. 1) Start med at stege baconen og lad det efterfølgende dryppe af på et stykke køkkenrulle. 2) Varm olien op og brun kyllingefileternepå alle sider. 3) Sautèr løg og hvidløg i olie på en varm pande. 5) Kom de brunede kyllingefileter tilbage i panden sammen med kyllingebouillonen og lad det koge under låg i 5 minutter. 4 kyllingefileter, hver delt i 4. 1,5 dl kyllingbouillon
Lad det stege til undersiden er gylden, og vend så pandekagen. Når kyllingen er færdig fordeles den påpandekagerne, som derefter får selskab af guacamolen, den hakkede chili og lidt creme fraiche
Champignon stegespå en pande ved høj varme, så de får en dejlig brun farve. I aften skal vi have resterne fra fredagens Chili con carne, hvilket er super skønt her på en dag, hvor jeg har været i nattevagt
Kyllingen ligger i en cremet sauce, der blandt andet er lavet på krydderier, kokos og cashewnødder. Jeg er blevet vild med denne nye indisk inspireret kyllingeret, der sender dig direkte ned til det varme land mod syd