Stege kammuslinger opskrifter

Kammusling, skovdue, Bourgogne og godt selskab

Kammusling, skovdue, Bourgogne og godt selskab

Imens renses svampene og steges i lidt olie og smør på panden. Kammuslinger fra én af fiskehandlerne i Hallerne og danske skovduer - så var det blot at komme i gang med at kokkerere
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Steges på pande ved god varme. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
Kammuslinger & Ærter

Kammuslinger & Ærter

Steges på pande ved god varme. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter. Laks - Tigerrejer - Kammuslinger - Ærter
Inspiration til tapasbordet

Inspiration til tapasbordet

nogle kammuslinger og server dem på en tallerken ovenpå blomkålspureen, det passer rigtig godt sammen
NOMA

NOMA

Han var i gang med at stege den i gedesmør, hvilket skulle være grunden til at den overhovedet fik en lækker smag
Hummerbisque

Hummerbisque

Skallerne fra hummerhalerne kommes i og steges ved hård varme et par minutter. Til nytårsmenuen i år stod forretten på en omgang hummerbisque med kammuslinger
Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Valgene ved bordet endte i en rørt tatar, ravioli med hummer, hummerhale på agurk og mayo, jeg selv fik kammuslinger med nudler og korriander
Grisen - Kæber og Filet.

Grisen - Kæber og Filet.

Skal du have opfrisket forretten kan du følge dette link Kammuslinger & Ærter. Brunes af på en pande ved høj varme og steges færdig i ovnen ed 160º indtil kernetemp. Steges i ovn ved 180º indtil de er møre, ca