Du steger dem for længe – mørbradbøffer skal kun liiiige være stegt, og må gerne være rosa. Jeg elsker stadig mørbrad uanset om det er mørbradbøf, mørbradgryde eller bare helt simpelsvinemørbradiovn
Stegetiden er meget svær at diktere, da det kommer an på sååå mange ting. Den ene halvdel lavede jeg til steg til steg, og den anden halvdel skar jeg ud til gode bøffer, der blev frosset ned
Er du itvivl om de har fået nok, så er mindrestegetid bedre end mere, synes jeg. Til en god bearnaise hører sig også en mør bøf samt lidt godt tilbehør, så her følger opskriften, der samler det hele til en rigtig god aften
a Stege, Liselunds slotspark og Møns klint. …Gåture, film, tapas, bøf, rødvin og bare hygge os tre. Lillesimpelt træhus med brændeovn, broderier på vægge og puder, gammelt porcelæn med blomster, en seng der knirkede og et lillebitte køkken med to kogeplader og en ovn på størrelse med en skotøjsæske – Præcis sådan som et sommerhus skal være
Tilsætlidtolietil en tykbundet gryde og lad blomkålen stegeisin egen saft ved middelvarmei ca. Find et ovnfast fad frem og drys bunden med salt så det dækker
Det var denne ret, hvor steget tog noget længere tid end hvad planlagt er. Kartoflerne var forkogte, stegen forstegt og sovsen også lavet så den blot skulle varmes