en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg. Læg resten af kødskiverne ovenpå. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg en rest afpudset steg, fx flæskesteg, lammekølle eller oksesteg 5 forårsløg i tynde ringe ½ dl hakkede friske basilikumblade 175 g Karolines Køkken® Pasta- & gratineringsost 30% 1 dåse hakkede tomater 1 rød peberfrugt i små tern 2 finthakkede zittauerløg 3 spsk sød chilisauce 1 tsk groft salt 75 g sorte og grønne oliven Pynt frisk basilikumblad Tilbehør 300 g tørret fuldkornsspaghetti
Skær baconen i strimler, og steg den på en pande uden tilsætning af fedtstof. en rest fra dagen før. Fordel fyldet i den forbagte tærte, og drys med den resterende ost
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. Imens koger du pastaen som anvist på pakken,når den er kogt færdig hælder du vandet fra og kommer pastaen op i panden og mixer det godt sammen med resten
Det smagte dejligt og det er en god måde, at få brugt resterne af en steg på. I dag var der nogle lækre rester, så det var nu ret nemt at servere lækre snackretter på sådan en hel almindelig regnfuld og kedelig mandag
Tilsæt hakket rødløg, gulerod i små tern samt rosmarin, og steg endnu et par minutter. Kom det i et smurt ovnfast fad, drys med resten af osten, kom cherrytomaterne på toppen, og bag den ved 180°C i ca
Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Tag mørbraden op af marinaden, og læg den over i et ovnfast fad med det af marinaden der hænger ved – resten kan bruges i saucen – drys med salt og peber