Krydder med salt og peber og smæk det iovneni ca. ''dryppe af'' på fedtsugende papirinden du serverer det (når man steger det så sprødt som vi gør, er der ikke noget fedt at ''dryppe af'')
Skulle du have misset det, så var det stegtflæsk der blev kåret til Danmarks nationalret. Steg løget ismørret/margarineni et par minutter, og tilsæt herefter alle krydderierne, og rist dem af et halvt til et helt minutstid
Steg det hele i et par minutter, derefter tilsættesriseddike og koges væk. Stegte nudler. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationerfrembringes på måder der er svært i det vestlige køkken
Steg dem irigelige mængder smør og olivenolie på en pande ved jævn varme. Krebinetter. Vend jævnligt og stegtil de er gennemstegteindeni og sprøde og gyldne på ydersiden
Klart et sundere alternativ end at stegefrikadellerne på panden i fedtstof. Juledunser skal der til, kan også anbefale dem kolde dagen efter til frokost
Rigtigt skal det jo laves med flæsk og det vil jeg også anbefale, men skal det blot være som lidt ekstra til frokosten eller nemt til flere, så brug baconskiver
Drys med salt og stegflæsketiovneni ca. Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiskefavoritterilidt andre forklædninger
En quiche bages med forskelligt fyld – flæsk, løg, ost, skinke og en æggemasse. QuicheLorraine er en tærte fra Lorraine – et område i det nordøstligeFrankrig