Stærk boller i karry opskrifter

Boller i karry

Boller i karry

Kødbollerne blev helt fantastiske, men karrysaucen blev lige en tand for stærk, vi havde ellers smagt den til, men da den havde stået og trukket lidti gryden, så blev den bare stærk
Boller i karry

Boller i karry

Denne opskriftbollerikarry er lidttil den stærkeside, men du kan altid vælge at komme mindrekarryi, komme en milderekarryi eller helt undlade at komme karryi og så blot servere svitsetkarrypisket op ilidt vand så alle selv kan krydre deres portionindividuelt
Boller i karry – med kylling

Boller i karry – med kylling

Bollerikarry’ sagde hun helt uden at tøve. Form farsen tilboller med din hånd og en ske dyppet i varm vand mellem hver bolle (OBS bollerne suger vand og bliver større ved kogning, så lav dem en smule mindre, end du vil have dem)
Boller i karry

Boller i karry

Stærk sennep. Kyllingekødbollerikarrysovs med toppingmix. Kødbollerne er lavet af kylling og sovsen har fået lidt æbler og så en dejligtoppingmix udover som består af blå druer, forårsløg og saltet peanuts
Boller i grøn karry – Thai

Boller i grøn karry – Thai

Næste gang vil jeg prøve lave en mere klassisk dansk, bollerikarry, som jeg fik den da jeg var barn

Boller i karry asian style

Et godt eksempel på sådan en ret er denne opskriftbollerikarryasian style”. Når bollerneliggeri vandoverfladen er de færdige
7 stærke

7 stærke

Bollerikarry er en god, gammeldags dansk ret, som en inder måske ikkeville betegne som stærk, men du afgør jo styrken, afhængig af hvor meget karry du kommer i
5 retter krydret med karry

5 retter krydret med karry

Men karrysuppe er også en udmærket ret resten af året, for du behøver jo ikke at gøre den brændende stærk, og med en klat kold yoghurt på toppen bliver suppen let og frisk
Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

bollerikarry – på den asiatiske måde. Retten består af risnudler, en masse sprøde grønsager som forårsløg, spinat og edamamebønner og så er den krydret med spicykarrypasta, ingefær og hvidløg og vendt i en cremet kokos-peanutbuttersauce
Karrysovs

Karrysovs

Hvor stærkkarry du bruger, og hvor stærk du ønsker sovsen, afgør selvfølgelig mængden af karry. Noget er stærkt, noget er mildt, og noget er midtimellem
Kikærter i kokos-karry med ovnristede blomkål

Kikærter i kokos-karry med ovnristede blomkål

Ovnristede blomkål og kikærter / Kokos peanut curry med kikærter og græskar / Kyllingi krydret kikærtesovs / Bollerikarry – med kylling / Varmende indisk gryde med mørbrad
Skriggul kyllinge-curry

Skriggul kyllinge-curry

Men sådan kan det gå, når familiensidder hungrende ved bordet, og det hele skal gå lidtstærkt. Så se bort fra, at det ligner et mærkværdigtmiks af bollerikarryi sammenstød med refleksvest …
Varm bønnesalat m. hvidløg, tomat og salatost

Varm bønnesalat m. hvidløg, tomat og salatost

Bønner er ellers ikke noget jeg gør så meget i (som listen her på bloggen også bevidner om – se selv her) Jeg plejer ofte bare at hælde kogt vand over og spise dem sådan – kedelig, I know, men det fungerer fint, som hurtigt grønt, når det lige skal gå lidtstærkt
Boller i Karry

Boller i Karry

mild/stærkkarry½ spsk. peberRør alle ingrediensernetilkødbollerne sammen.   For hjemmelavede vegetarboller kan man bruge*
Livretter: Boller i karry

Livretter: Boller i karry

Da det jo er en børneret, i hvert fald her hos os, så er det vigtigtikke at vælge en for stærkkarry