Squashkage med glasur opskrifter

Squashkage – en barndomsklassiker

Squashkage – en barndomsklassiker

Når kagen er helt afkølet, kan den pyntes medglasur eller flødeostesmørcreme. -) Det er år og dage siden, jeg sidst har fået squashkage, og siden snakken med min mor, måtte jeg i dag give mig og finde opskriften frem fra gemmerne for at få styret min lyst
Glutenfri Squashkage

Glutenfri Squashkage

Jeg har lavet lidt om i opskriften, så den er glutenfri og skiftet hvedemelet ud med boghvedemel, groft rismel og havremel
Squashkage

Squashkage

Rør flødeost sammen med flormelis til en glasur og fordel glasuren på den helt afkølede kage. Bland mel med bagepulver og kanel og vend det i dejen sammen med squash og rosiner
Squashkage med kerner

Squashkage med kerner

Kagen smager også dejligt uden glasuren. Her kan du igen komme af med masser af dine skønne squash og så dele glæden med alle dem du spiser kagen med
Squashkage

Squashkage

Glasur. Glasur. Rør flormelis og limesaft sammen til en tyk glasur, og smør det over kagen. Glasur. 22 cm i diameter) og bag squashkagen på en plade med bagepapir midt i ovnen
Zucchinikage - squashkage

Zucchinikage - squashkage

) Nogle gange putter jeg glasur på, andre gange pålægschokolade, denne er bare neutral, da den er til fryseren, da jeg skulle havde brugt nogle squash

Squashkage

Hældes i en bradepande med bagepapir. Glasur. Billed følger senere1 3/4 dl olie3 dl sukker3 æg5 dl revet squash4 dl mel1/4 tsk bagepulver2 tsk natron1 tsk salt2 tsk vanille3 tsk kanel2½ dl grofthakkede nøddekerner eller solsikkekernerPisk sukker og æg skummende

Gulerods/Squashkage

Glasur. 2 store æg. 225 g (2 1/2 dl) Dansukker Rørsukker. 1 1/4 dl olie. 150 g (2 1/2 dl) hvedemel. 3 tsk bagepulver

Farmors squashkage

Bagepulver, natron, salt, vanilje og kanel blandes sammen med hvedemelet. Kan pyntes medglasur og nødder 2 ½ dl Solsikke olie