Medsquash. Alle – børn som voksne – elsker farsmad, og nye opskrifter medfars kan man altid bruge. Næste gang bliver det måske med ris og krydrede kikærter
Læg bagepapir i en lille skål og læg først en halv butternut squash, læg fyld i og læg en halv squash ovenpå, læg fyld oven og gør det samme med de to sidste
¼ squash. Kødbollerne er færdige når de kommer op til overfladen og de kan da fiskes op med en hulske. Kom alle ingredienser undtagen grønsagsbouillon op i en skål og rør til en jævn fars
) Vi gik næstne hele byen tynd og sluttede derfor af med en god gang café hygge. ) I går aftes ringede brormand nemlig, for at høre om vi skulle købe fars fødselsdagsgave sammen, og da Peter skulle køres til Løkken koncert, ja så var jeg jo alene hjemme, og tog derfor hurtigt imod det gode tilbud
Jeg bruger også nogen gange andre krydderier og en anden type grønsager end gulerod, som bladselleri, squash eller græskar, i en mængde der er tilsvarende
Man kan lave den traditionelle medfars og pastaplader. Og man kunne måske også skifte pastapladerne ud med skiver af squash (rigtig god måde at bruge store squash på)
Elsker bare mexikansk inspireret mad, så da denne cremede dressing dukkede op fra bogen "It starts with food", måtte jeg i sving med at lave "tilbehør" til dressingen
Opskriften er med inspiration fra Låvises Mad. Æggene slås ud i skål og piskes let, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes og røres sammen til en fars
½ squash (hvis det er en kæmpe squash, kan man med fordel skrælle den). ½ squash. Min far har en stor grøntsagshave med blandt andet kål, diverse rodfrugter, porrer, bladselleri, løg og meget mere – alt er økologisk
½ squash, revet. Krydr med salt og peber. Fyld farsen i peberfrugterne og sæt dem i et ovnfast fad. Rør squash, løg, hvidløg, kød, hytteost, rasp og timian sammen
Squash, malt & hvide asparges. I kan lige starte med at få lidt stikord. Men hallo, det var så lækkert, at jeg ikke kunne vente med at sætte tænderne i det