Frokostboller med squash Egner sig godt til frysning. 500 g squash. 50 g gær. 3 dl lun mælk. 1 dl olie. 1 spsk salt. 300 g sigtet speltmel Saesonforgodsmag.dk
Glutenfrie havreboller Kan fint fryses og tages op efter behov – dog vil jeg anbefale at man rister brødet, efter optøning, da det ikke bevarer samme sprøde skorpe ved frysningEnglerod
Glutenfri muffins med sukrin Start med at skrælle gulerødderne og riv dem sammen med squash. Egnet til frysning. Tilsæt de revne gulerødder og squash og rør det i Glutenfri Start
Squash-cupcakes Det gode er, at når kagen/kagerne tøes op efter frysning, er de lige så fugtige og svampede, som hvis de var nybagte - G-E-N-I-A-L-T Doretten
Glutenfri Gulerodsmuffins Med både gulerødder, squash og hampefrø i er der gods i dem, og de udgør derfor også et lækkert mellemmåltid Glutenfri Start