Sprøde syltede agurker opskrifter

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Egentlig er jeg lidt af den opfattelse, at en burger skal bestå af en blød bolle (ikke de der rugboller, som skærer ganen op på en), en bøf af godt kød (ikke kylling eller andet mærkeligt), en skive god cheddar (ikke det der smelteost, som ligger pakket skivevis i plastic), lidt ketchup (endelig ikke for meget, for jeg er ikke så stor fan af ketchup) og lidt syltedeagurker (ikke de selvdøde fra Netto, men nogle gode af slagsen)
Torskerognssalat

Torskerognssalat

Jeg spiser torskerognssalat på ristet rugbrød med agurk på toppen og sprøde gulerodsstave ved siden af – en god, nærende og ikke mindst hurtig frokost
Luksusburger - Burgeren over dem alle

Luksusburger - Burgeren over dem alle

Hvis du følger linket får du også opskriften på de lækre syltede rødløg, som med deres sur søde smag passer helt perfekt til en lækker burger
Hjemmelavet smørrebrød: Leverpostej med bacon

Hjemmelavet smørrebrød: Leverpostej med bacon

Opbevar den sprøde, afkølede bacon i en lufttæt bøtte i køleskabet. 8-10 skiver syltede rødbeder. I sidste uge fik I her på bloggen en generel beskrivelse af processen med at lave hjemmelavet smørrebrød
Tunsalat med bonito tun og kapers

Tunsalat med bonito tun og kapers

Det er ikke fordi jeg ikke kan lide leverpostej, men sådan en mad smager bare bedst med rødbeder, syltedeagurker eller ristede løg til som kan være lidt svært at balancere med i madpakken
Smørrebrød med flæskesteg

Smørrebrød med flæskesteg

Og så skal der selvfølgelig være sprøde svær på. Agurkesalat, syltedeagurker eller drueagurker. svesker og/eller syltede asier
“Ikke-salat”

“Ikke-salat”

eks den stærke sennep, den krydredere karry, de sur/søde agurker og de sprøde æbletern. Skær også de syltedeagurker samt æblet i fine tern og kom begge dele ned i skålen til den stegte tofu
Fiskeburger med tatarsauce

Fiskeburger med tatarsauce

5 minutter på hver side, til de er sprøde. 75 g cornichoner eller syltedeagurker. Vend fiskefileterne i mel, sammenpisket æg og rasp tilsat salt og peber
Sharks - ikke blot en poolbar

Sharks - ikke blot en poolbar

Løgringene var ikke helt så gode som hos The Diner - de var mindre sprøde. De syltedeagurker var gudsketakoglov hjemmegjorte og urte-mayoen ved siden af, ganske habil