Kagerne hæver op undervejs og ønsker du cookies, der er bløde i midten, så tag kagerne ud her, ellers vent nogle minutter til kagerne er "faldet sammen" igen, så bliver de helt sprøde
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Kagerne blev dejligt sprøde, med en sød karamel smag. Daim cookies. Jeg har alt for længe gået med lysten til at bage Daim cookies fra Amos "Den store bagebog 3, året rundt" Så da jeg endelig havde tiden og lysten til at bage, skulle opskriften selvfølgelig afprøves. Bag cookies ved 200 grader varmluft i 6-8 min
Lad mig gerne vide hvordan jeres chocolate chip cookies bliver, hvis I prøver opskriften. Opskriften er egentlig rimelig nem, så den deler jeg med jer her
Jeg har ledt og ledt og jeg har testet opskrifter i ét langt væk for at finde frem til en cookieopskrift, hvor man får lækre, seje cookies med en sprød kant
De må meget gerne være sprøde og crunchy i kanten men bløde indeni. Det kan godt være at jeg er en brød-pige, men jeg elsker også kage, og især cookies
Sprøde i kanten. De er præcis som cookies (efter min mening) skal være. Kombinationen af det sprøde og salte sammen med den søde mælkechokolade og den lidt bitre mørke chokolade er slet ikke til at stå for
Og så er de her sprøde, chewey cookies altså dælme et godt bud. Derfor deler jeg i dagens anledning opskriften på de her børnevenlige cookies med m&m’s
(de bliver først sprøde udenpå og chewy indeni, når det er kølet lidt ned). Der er mange, der påstår, de har opskriften på verdens bedste cookies, men altså… De her ER verdens bedste cookies