Så derfor i dag en opskrift på et sprødt og saftigt italiensk brød. Et madbrød, der gør sig godt som tilbehør, som sandwichbrød eller bare til et lille glas i utide
Steg bacon sprødt på en pande og genbrug stegefedtet til at stege kyllingen. Smør brødet med dressing og kom salat, kylling og bacon i din club sandwich
Imorgen tror jeg, at jeg skal prøve brødet til en sandwich med lækkert fyld. Her til morgen stod den på dette friskbagte fuldkornbrød, som vi kunne nyde til en lille søndagsbrunch
Rist brødetsprødt og gyldent, og smør skiverne med mayonnaise rørt med chili. 6 tynde skiver daggammelt brød Smurt. Læg salaten på bunden af brødet og top med de ny stegte torske dunser 750-gram frisk torskefilet
Helt sikkert noget børnene også ville kunne lide i en sandwich. En himmelsk lækker og anderledes æggesalat som smage fantastisk oven på et stykke brød eller i et flutes
Og steger noget bacon til det bliver helt sprødt og lækset. Man kender godt den dér virkelige dårlige club sandwich på tørt brød med tør kylling og uden bacon og karry
Når det er sprødt og gyldent på den ene side, så vend dem (tilsæt evt. brød, løg, løgrelish, relish, sandwich, steak, steaksandwich, surdej Antal personer
I min udgave er der tykke skiver røget bacon, som steges sprødt på panden, salat (ja, det er stadig bare salat) som bliver piftet lidt op med en omgang appelsinsyltede rosenkål og hjemmelavede semidried tomater
Jeg foretrækker selv bacon der stadig er saftigt og har lidt bid, frem for helt knasende sprødt bacon (ok, det er faktisk ikke altid et nemt valg), men det styrer du jo selv
)Nu har man en dejlig symfoni af smeltet ost, sprødtbrød og stegte æg. På en pande smeltes smørret og de små ”sandwiches” steges, til de er gyldne på begge sider
Brødet skal være blødt indvendingt og sprødt udvendigt, skal en god ”smørelse” i som kunne være en grønsagspure af en slags, frisk sprødt salat og den kolde kylling
Men på daværende tidspunkt undrede det mig hvordan han hver morgen lavede noget der så ud som en sandwich men samtidig var rodet og nok mere var et alternativt svar på noget fry-up