Steg vaflernesprøde i et vaffeljern penslet med en smule olie. Vaflerne er sprøde, lige når de er blevet bagt, men de forbliver ikke sprøde som mange almindelige søde vafler
Lækre sprøde veganske vafler, helt uden mælk og æg. Server dine vaflermed syltetøj, sukker, flormelis, vegansk is eller hvad du normalt ville spise til dine vafler
Husk vafler er bedst helt frisklavet og sprøde. Varm dem op i ovnen, og de skulle blive sprøde igen). Jeg startede med at blande alle de tørre ting og piskede derefter æg samt kærnemælk i
De kan både spises som morgenmad eller som dessert, og det er de skønneste, velduftende og sprødevafler sødet med en smule honning og lavet med ølandshvedemel
Men jeg ved ærligtalt ikke om jeg kan vente helt til november med at lave vafler igen. Det er med stor sorg i hjertet at jeg ved testen af denne vaffelopskrift måtte sige farvel til mit vaffeljern
De skønneste vafler endda Bag lækre sprødevaflermed resten af din smørcreme. Spis dem varme og sprødemed is, nutella, frisk frugt, marmelade, sukker, flormelis, chokolade eller hvad du synes er mest lækkert
Tag vaflerne af, og læg dem enkeltvis på en bagerist – det er FORBUDT at stable dem eller lade dem overlappe hvis du vil have absolut sprødevafler, for det danner kondens