Fyldte peberfrugter, fyldt pasta, fyldte dadler eller fyldte kartofler som her. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Billedet var ret mørkt, men jeg kunne alligevel godt se, at hun havde lavet nogle ovnbagte søde kartofler med en creme og nogle ristede kikærter på toppen
Jeg ovnbager aldrig kartofler med olie, men de bliver brune, lækre og sprøde, hver gang. De kan godt blive lidt tørre uden olie, og i modsætning til kartoflerne vil vi gerne have dem bløde og saftige
Derfor har jeg lavet disse alt for lækre og nemme sprøde, knuste kartofler, der både kan fungere som hovedrollen med en salat til eller som tilbehør til kød
Du kan finde dem som fyld i ovnbagte samosa her, i en vegetarisk karry med kikærter her, i en broccoli-couscous med feta, æbler og tahindressing her eller i en grov tærte med feta og spinat lige her
Og så er jeg virkelig vild med kombinationen af ovnbagte, søde kartofler, sprøde og syrlige æbler, saltet og cremet feta og en lækker nøddeagtig tahindressing
Det går i al sin enkelhed ud på, at man skræller kartoflerne, koger dem lidt, ridser dem hele vejen rundt med en gaffel og pøser dem til med hvidløgssmør, hvorefter man sætter dem i ovnen, til de er gennembagte og sprøde