Opskrift på sprødevafler ♥. Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
De kan både spises som morgenmad eller som dessert, og det er de skønneste, velduftende og sprødevafler sødet med en smule honning og lavet med ølandshvedemel
½ time – så har du fine, sprøde marengs. også vores lækre opskrift på vafler her. Koldskål – En ret fra barndommen, og som i vore dage – ligesom så mange andre retter – kan købes færdiglavet
helt sprøde strimler af kinaradisse til forret. Meeeen, smut alligevel forbi Lagkagehuset i lufthavnen, når du alligevel er checket ind, security’en har sluppet dig ind i de hellige haller og du alligevel skal slå tiden ihjel til flyet letter
Bruxelles-vaflerne er sprødere og laves ofte med øl. Belgien er kendt for gode øl, kvalitetschokolade, beligske vafler og opfindelsen af pommes frites og praline
Schlumpers ønskede offentlige anerkendelse af den kreative evne hos handicappede og søger at lette deres sociale integration samt kunstneriske udvikling
Opskriften herunder giver sprøde, søde og luftige vafler. Jeg har egentlig længe gerne ville have et belgisk vaffeljern, men de hjerteformede vafler er bare så traditionelle og helt igennem danske at jeg faldte pladsk da dette King Size jern kom frem
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f
Grillet rødfisk med spinatvafler og peberrodscreme Vafler forbinder vi mest med dessert eller lidt lækkert til eftermiddagskaffen, men de smager også glimrende til aftensmaden, f