Kagedåsen med de sprødeknækbrød var gabende tom og det går ikke for jeg nyder altid lige et par knækbrød sammen med en kop te, når jeg kommer hjem fra arbejde
Jeg har bagt en portion sprøde glutenfri knækbrød med teffmel og det er første gang jeg bruger denne melsort, så jeg har været noget spændt på resultatet
Her får du opskriften på sprødeknækbrød. Skær knækbrødene ud i aflange firkanter. De sprødeknækbrød er super lækre med en god marmelade eller bare med smør på
Kombinationen mellem det sprøde, søde og salte er så lækkert, og det smager dejligt forbudt. Disse knækbrød er helt eminente som mellemmåltid og som snack, dog skal de, på trods af en masse sunde fedtstoffer, spises med varsomhed
Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Lækre, sprøde glutenfri knækbrød med fennikelfrø – perfekte til tapas. For første gang i mit liv (tænker lige efter en ekstra gang, men den er god nok) har jeg bagt knækbrød
Hvis du opbevarer knækbrødene i en lufttæt beholder, forbliver de sprøde - så det kan anbefales (. I en periode havde vi altid en dåse hjemmebagte knækbrød stående på køkkenbordet